En fullständig uppsättning av hård- och mjukvaro-lösningar för återställning av information hämtad från en stor plattformsoberoende kunskapsbas.

Säker radering av känsliga filer och data. Våra dataraderingsmetoder är så säkra att även vi inte inte kan återhämta filer efter raderingsprocessen.

We can help to advise you on who you can contact for Digital Evidence Gathering Solutions. Contact us for more information.

För att förhindra framtida förlust av data, vi kan till ditt företag ordna servrar för att på distans ansluta till vårt nätverk för att göra en fullständig säkerhets-kopiering av alla dina viktiga filer. Våra servrar lagrar sedan säkert en säkerhetskopia dina viktiga data.

Om en förlust av data sker lägger vi upp din senaste säkerhetskopia till dig så att du kan komma igång igen med dina data direkt. Detta kan ske så ofta du vill, men företag väljer vanligtvis att skicka en begäran om säkerhetskopia månadsvis, veckovis eller dagligen.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla dator uppgraderingar och reparationer - service allt från samma användare PC upp till flera användare företagens kluster. Maskin-och programvara.

Anpassas för att uppfylla dina krav, vi kan implementera ditt nya kabel/trådlösa nätverk eller uppgradera din befintliga infrastruktur om ditt företag expanderar. Microsoft, Mac, UNIX och NetWare-plattformar alla tillgodoses.

Efter försäljning är full teknisk support tillgänglig. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss som gärna hjälper dig.